Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search Our Site

images/HomePage_Pics/Contentfader1.png

Maak gebruik van onze kennis en ervaring.

Je hardware is aan vervanging toe of je wilt een aanpassing in je ICTstructuur aanbrengen. Maar je loopt daarin een beetje vast? Aan de hand van je wensen en ideeën verstrekken we je graag en vrijblijvend advies. Ook als je weinig budget hebt.
Contactpagina

Overweeg je de aanschaf van nieuwe ICT apparatuur?

Computers, Laptops, Randapparatuur, Printers, Software of een compleet Netwerk? NeXio heeft meer dan 40.000 ICT artikelen in het assortiment.
Verlengde Hereweg 101 / 9721 AH - Groningen,  /  050 - 20 111 10  ||  050 - 20 111 12

Netwerk


Wij leggen betrouwbare bedrijfs-, en kantoornetwerken aan. Zowel enkele aansluitingen als de aanleg van een compleet nieuwe infrastructuur.
Lees meer

CLOUD


Werken in de cloud betekent niets anders dan dat je overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken alsof je op kantoor bent.
Lees meer

WiFi-netwerk


Wij richten stabiele, flexibele wireless netwerken in. Onze oplossingen zijn veilig te gebruiken voor zowel je bedrijf als je klanten, of gasten.
Lees meer

Webdesign


Je hebt maar 1 kans op een eerste indruk. We zorgen er voor dat je website exact aangeeft wie je bent en wat je doet. Eigentijds vormgegeven. 
Lees meer

Succesvol ondernemen

Als je ons de ICT laat doen, kun jij je concentreren op waar je goed in bent.Automatisering is bedoeld om het werken in je organisatie te vereenvoudigen en te ondersteunen. Om je te helpen bij het bereiken van je doelen.
Dat is ons uitgangspunt wanneer we je adviseren over de keuze van hardware, programmatuur en hoe je 'from anywhere' bij je data kunt komen.
Door onze ervaring, ideeën en slimme oplossingen ben je verzekerd van de juiste infrastructuur en een ruime databenadering, tegen de laagst mogelijke kosten.
Omdat we weten dat automatisering een continu, dynamisch proces is, kunnen onze klanten rekenen op een snelle, degelijke achterafservice.
 • Topmerken
 • Meer dan 40.000 artikelen
 • Netwerkaanleg
 • Professioneel WiFi
 • Cloudtoepassingen
 • Camerabewaking of toezicht
 • Goedkoper bellen via VOIP
 • Datarecovery
 • Prima achterafservice
 • Aangesloten bij IT-PROdeals


Heb je een acuut probleem? Of direct hulp of advies nodig?

Bel ons. We proberen de storing direct op afstand op te lossen. Mocht het probleem hardnekkiger blijken, dan plannen we direct een afspraak in. 050 - 20 111 15

VOIP

De modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten met een telefooncentrale in de cloud.
NeXio laat je gebruik maken van een compleet gehoste telefoondienst op basis van Voice over IP (VoIP). Je hoeft niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Kortom, het levert je een enorme besparing op, terwijl je wel beschikt over alle mogelijkheden om optimaal bereikbaar te zijn, zowel vast als mobiel.
NeXio regelt verder alles. Van administratie tot installatie. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar.

Login

Register

Cameratoezicht

Met cameratoezicht kunnen diefstal, vernielingen en bedreigingen mogelijk worden voorkomen. Camerasystemen observeren en registeren immers 24 uren per dag, 7 dagen per week!
Beelden gemaakt met een IP-camera kunnen in principe vanaf de hele wereld middels een internetverbinding worden bekeken. Ook vanaf mobiele telefoon of tablet.
NeXio kan je op basis van je wensen en eisen van een gedegen en objectief advies voorzien. Voor elke vraag hebben wij een oplossing op maat beschikbaar..

Data recovery

Denk je dat je data verloren is gegaan? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen particulieren, bedrijven en overheidsorganisaties met het herstellen van de data. Ook op NAS systemen en SSD schijven..
Middels speciale software kunnen we vaak zelf het gewenste resultaat bereiken. Indien het probleem groter van aard is, of er hardwarematig zal moeten worden hersteld, maken we gebruik van een van onze partners. Wij regelen dat traject verder. Je hoeft zelf niets te doen. Je krijgt vooraf een prijsopgave voor het herstel.Snelle technische dienst voor reparatie en onderhoud. Instore en op locatie.
Lees meer Neem contact op 

We doen het al even

3.473 Storingen op locatie verholpen
316 Zakelijke projecten uitgevoerd
20 Jaar ervaring
18.314 Computers hersteld

Onze aanpak in 3 stappen

Laat ons je helpen je ICT-werkomgeving te optimaliseren.
1. Neem contact met ons op voor overleg en advies.
We luisteren graag naar je uitdagingen en wensen.
2. Alle gegevens worden door ons geanalyseerd, resulterend in een advies en vrijblijvende offerte, inclusief Service overeenkomst op maat.
3. Ben je tevreden over onze aanpak en verstrek je ons de opdracht, voeren we alle werkzaamheden nauwgezet uit.
Vanaf nu heb je een betrouwbare ICT-partner.
 • fr-FR
 • English (UK)

NeXio

Computers en Telefonie

Verlengde Hereweg 101 / 9721 AH Groningen/ NL 050 - 20 111 10 || 050 - 20 111 12