Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search Our Site

Register

Your first impression.... Make it count.

Je eigen plek op het internet. Jouw persoonlijke visitekaartje voor jou en je bedrijf.  Het is de eerste indruk die een bezoeker krijgt van jou, je bedrijf, je product of dienst. Je bent geheel vrij om te kiezen wat je wilt bereiken met jouw eigen website. Dat is wat het ontwikkelen van een website mooi maakt. Maar tegelijkertijd ook een uitdaging. Je krijgt immers maar één kans voor een eerste indruk.
Nexio kan je er mee helpen. Wij maken samen met jou het plekje op het internet zo persoonlijk en doelgericht mogelijk, zodat je voor jou en je product of dienst de beste promotie hebt. Wij zorgen voor de rest, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of alles wel draait.


Foto van 2 iMacs met webdesign schermen; Photo by Tranmautritam from Pexels.Domeinnaam

De domeinnaam is het belangrijkste. Met deze naam kan je natuurlijk gevonden worden op het internet. Of het nou voor jezelf is of voor je product, je wilt natuurlijk goed vindbaar zijn. Wij denken met je mee en geven je advies bij je keuze voor een pakkende domeinnaam. Zo kan jij op de beste manier gevonden worden! Meedenken

schematische, getekende weergave van de opzet van een website. Photo by picjumbo.com from Pexelsn Het opzetten van een website is al niet gemakkelijk. Het omzetten van je idee naar het uitvoeren van je plan is de werkelijke uitdaging. Hoe je de website uitwerkt is heel belangrijk, maar ook lastig.
Wij kunnen je advies geven, met je meedenken en we kunnen je (soms) moeilijke vragen stellen om je aan het denken te zetten. Als we alles op een rijtje hebben dan gaan we samen aan de slag. NeXio neemt de techniek voor haar rekening, maar als je dat wilt zorgen wij er voor dat je bij het proces betrokken blijft, zodat je het stap voor stap kunt volgen. 


Beheren

Het beheren van de website kunnen we gemakkelijk maken voor je. De meest belangrijke en technische zaken verzorgen wij, maar we regelen het zo in dat je zelf zelf heel veel zaken aan je website kunt aanpassen en zelf nieuwe artikelen kunt plaatsen of aanpassen. Actueel houden dus.

Je mag zelf bepalen hoeveel rechten je hebt op je eigen plekje op het internet. Als je liever wil dat wij de technische zaken verzorgen, geen probleem. Als je graag zelf het een en ander wilt kunnen regelen en aanpassen, dan kan dat ook. Wij staan naast je en passen ons aan aan jouw wensen. 
Responsive

Alle websites die wij ontwikkelen, komen met een zogenaamd Responsive Design. Dit betekent dat het formaat van je website zich aanpast aan de grootte van het scherm waar deze op wordt bekeken.

Of het nu een GSM is, een tablet, laptop of een grootformaat monitor, de artikelen, lettergrootte en afbeeldingen passen zich automatisch aan. Dat is in dit tijdperk heel erg belangrijk. Onderzoek leert dat momenteel meer dan 50% van al het internetverkeer op een mobiel apparaat gebeurt.

Afbeelding van monitorscherm, laptop, tablet en GSM met dezelfde webpagina, maar steeds in een ander formaat.

Wil je meer weten over ons webdesign programma? Neem dan contact met ons op en laat je adviseren. 

  • fr-FR
  • English (UK)

NeXio

Computers en Telefonie

Verlengde Hereweg 101 / 9721 AH Groningen/ NL 050 - 20 111 10 || 050 - 20 111 12