Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search Our Site

Register

Data Recovery

Denk je dat je data verloren is gegaan? Neem dan snel contact met ons op.

NeXio kan je helpen met het terughalen van verloren data. Wij helpen particulieren, bedrijven en overheidsorganisaties. Ook met NAS systemen en SSD schijven.
Zet het apparaat uit en probeer niet zelf om de data terug te halen. Dat zorgt er helaas regelmatig voor dat de data lastiger of zelfs helemaal niet meer te herstellen is. NeXio stelt een gratis diagnose van het probleem.
Vaak kunnen we door inzet van speciale software de data in eigen beheer recoveren. Indien het probleem groter van aard is, of er hardwarematig zal moeten worden hersteld, schakelen we een van onze partners in.

In 95% van alle gevallen is onze data recovery succesvol en blijft uw dataverlies beperkt!
Waarmee kunnen we je helpen?

 • Softwareproblemen design afbeelding die data recovery moet uitbeelden
  De oorzaak kan zijn dat je per ongeluk bestanden verwijderd of verplaatst hebt, of je Operating System is opnieuw geïnstalleerd. Ook kan je harde schijf corrupt zijn geraakt, of door virussen aangetast. In deze gevallen maken wij gebruik van speciale software. Hiermee kunnen wij je defecte harddisk uitlezen, meestal met als resultaat een volledig herstel van je gegevens

 • Lichte hardwareproblemen.
  Als je harde schijf zwak is door sectorschade, of er zijn elektrische- en firmware problemen, is er sprake van lichte hardwarematige problemen. De schijf maakt geen geluid meer omdat deze niet meer draait. Hij zal ook niet meer door een schijfhulpprogramma worden herkend. Een reparatie is dus noodzakelijk.

 • Zware hardwarematige problemen.
  De schijf tikt, of je hoort hem zachtjes brommen. Je harde schijf heeft dan waarschijnlijk last van zware hardwarematige problemen. De oorzaak kan zijn dat de schijf is gevallen en daardoor de motor of lagers zijn beschadigd. Of door oververhitting zijn de lagers vastgelopen.

Het hardware herstel besteden wij uit aan één van onze partners. De tijd die nodig is voor analyse en data recovery verschilt per harde schijf probleem. Gemiddeld staat er twee tot vier weken voor het gehele traject. Wij regelen dat traject verder. Je hoeft zelf niets te doen. Je krijgt vooraf een prijsopgave voor het herstel.
4 iconen over datarecovery

1. Data niet meer vindbaar?
Zet het apparaat uit en probeer niet zelf om de data terug te halen. Dat zorgt er helaas regelmatig voor dat de data lastiger of zelfs helemaal niet meer te herstellen is.
2. Neem snel contact met ons op.
050 - 20 111 15.
3. Wij recoveren je data. Dat doen we zelf of met behulp van een van onze partners. Wij regelen alles. Je hoeft zelf niets te doen. Je krijgt vooraf een prijsopgave voor het herstel.
 • fr-FR
 • English (UK)

NeXio

Computers en Telefonie

Verlengde Hereweg 101 / 9721 AH Groningen/ NL 050 - 20 111 10 || 050 - 20 111 12