Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search Our Site

Register


Hoe het begon

NeXio computers is een zelfstandig computer speciaalzaak, opgericht in het jaar 2000 door de huidige eigenaar, Herman van Gelder. Deze deed zijn ervaring op in de computer retailmarkt, in dienst van Dixons Totaal, toen nog in handen van Vendex (V & D). Eerst als bedrijfsleider. Later als verkoopleider Noord- en Midden Nederland.
Het bedrijf is gevestigd in Groningen (Zuid), aan de Verlengde Hereweg 101, te Groningen.
Core business van neXio is verkoop, onderhoud en herstel van computers, laptops, componenten en randapparatuur, netwerkproducten, opslagproducten, verbruiksmaterialen, software en telefonie (vast en mobiel).
Het bedrijf is gestart met jonge, enthousiaste computerfanaten. NeXio richtte zich in de beginjaren vooral op de consument. Na deze beginjaren zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie met de focus op dienstverlening aan de kleinzakelijke markt. NeXio levert ook aan tal van scholen uit het Openbaar Basis Onderwijs.

NeXio beschikt over een eigen technische dienst, waar defecte apparatuur snel wordt hersteld en support op locatie wordt geboden.


 

nexio

NeXio is afgeleid van het Latijn. Het betekent 'verbinden/verbinding'. Die naam is niet toevallig gekozen. Net zo min als de X altijd groot staat afgebeeld in onze naam.
Onze doelstelling is de verbinding te zijn tussen enerzijds de mens en anderzijds de apparatuur. De grote X staat voor 'XL'. Meer service, meer aandacht, meer advies en ondersteuning, meer toewijding ook. afbeelding van 14 jaarstickers met de tekst 'erkend leerbedrijf'

Opleiding


Daarom besteedt neXio veel aandacht aan opleiding en training van jonge IT-studenten. Wij vinden dat beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen verantwoordelijk zijn voor een goede aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt. NeXio staat al sinds 2005 genoteerd als Erkend Leerbedrijf bij het "S-BB, beroepsonderwijs en bedrijfsleven".

nexio


Wij proberen ons opleidingsprogramma zo veel mogelijk te laten aansluiten op de vraag uit de arbeidsmarkt.
Daarin zijn we best wel succesvol. Er zijn inmiddels meer dan 100 jonge IT-ers (m/v) door neXio opgeleid. Twee van hen zijn inmiddels bij ons in vaste dienst gekomen. Met vele anderen hebben we nog regelmatig contact. Deze hebben inmiddels ook een fraaie werkplek gevonden in de ICT.IT pro deals

landkaart van Nederland met alle vestigingen van IT PRO DEALS

Om een sterkere marktpositie te verwerven heeft neXio zich aangesloten bij IT Pro Deals, een landelijk netwerk van meer dan 100 computerspeciaalzaken.

Organisatie, landelijke distributie, en gezamenlijke marketing van IT Pro Deals wordt verzorgd door ALSO Holding AG met vestigingen in 12 Europese landen. Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer 3 IT, Telecommuniciatie en Consumentenelectronica distributeur in Europa.
Door deze schaalvergroting bestaat het assortiment uit meer dan 60.000 computerproducten, binnen 24 uur aan de eindgebruiker te leveren.
 
NeXio  -  Deskundig, Betrokken, Betrouwbaar.
  • fr-FR
  • English (UK)

NeXio

Computers en Telefonie

Verlengde Hereweg 101 / 9721 AH Groningen/ NL 050 - 20 111 10 || 050 - 20 111 12