Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

Search Our Site

Register

Microdsoft logo

Maximale beschikbaarheid. Het wordt tijd....

Eigenlijk betekent werken in de cloud niets anders dan dat je bepaalde gegevens en programma’s op een plek buiten je bedrijfsruimte hebt staan, waar je via het internet of via een netwerk toegang toe hebt. 
In het zakenleven begint deze mobiliteit nu de norm te worden. Van negen tot vijf aan een bureau zitten is een verouderd concept.

 
Photo of female employee sitting for a laptop. Photo by bruce mars from Pexels  

De cloud geeft kleine en middelgrote bedrijven de mogelijkheid om onderweg te kunnen werken, zoals je dat op kantoor ook zou doen. 
Met ‘Werken in de cloud’ heb je hetzelfde bureaublad, dezelfde programma’s en documenten en dezelfde manier van werken ongeacht waar je bent en welk apparaat wordt gebruikt.Photo of two office employees working on a computer. Photo by rawpixel.com from Pexels

Mobiliseer je bedrijf met Office 365.

Met Office 365 Business zijn vertrouwde hulpprogramma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, beschikbaar waar en wanneer je deze nodig hebt. Bovendien beschik je altijd over de nieuwste versie van Office-toepassingen.

De mogelijkheid om overal te werken betekent dat je bedrijf verschillende werkstijlen kan ondersteunen en geld kan besparen. Uit onderzoeken blijkt dat teleforenzen eigenlijk productiever zijn dan werknemers op locatie. Om concurrerend te blijven en talent aan te trekken is het dus  essentieel dat je bedrijf moderne werknemers begrijpt en omarmt. 


Je Office overal gebruiken

Dankzij Microsoft Office 365 zit je niet meer vast aan één apparaat in een aangewezen werkruimte.  Terwijl je thuis aan de koffie zit, kun je je e-mail controleren en bestanden verzenden, of ze rechtstreeks vanuit Outlook naar OneDrive of een SharePoint-teamsite uploaden, zodat iedereen dezelfde versie kan openen, bekijken en bewerken.

Met Office 365 krijgt je team de volledige, geïnstalleerde Office-ervaring op maximaal vijf pc’s of Macs, vijf tablets en vijf telefoons per licentie. Heb je meer nodig, kun je eenvoudig een extra licentie aanschaffen. En je team krijgt ook online versies van Office. Dat betekent dat je niet hoeft te investeren in nieuwe apparatuur, dat werknemers hun voorkeursapparaten kunnen gebruiken en dat je kunt profiteren van beveiligde weergave, vertrouwde documenten en andere ingebouwde beveiligingsfuncties.Eenvoudiger samenwerken

Omdat jouw bestanden online zijn opgeslagen, kun je ze met iedereen delen en er zelfs in realtime met je collega’s aan samenwerken. Waar je ook bent. Met OneDrive voor Bedrijven worden bestanden online opgeslagen. Zo zijn ze altijd gesynchroniseerd en up-to-date.


Ben je overtuigd van de productiviteitsvoordelen van cloudgebaseerde mobiliteit en wil je overstappen? 
NeXio kan je helpen een Office365-cloudomgeving voor je in te richten.  Photo of a man working on his lasptop, sitting in an airporthall.

  • fr-FR
  • English (UK)

NeXio

Computers en Telefonie

Verlengde Hereweg 101 / 9721 AH Groningen/ NL 050 - 20 111 10 || 050 - 20 111 12